Frumusețea lor, tehnicile de masaj bine învățate și secretele sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de o sesiune de masaj erotică plăcută, senzuală și de o conversație bună. Toate fetele au certificate de masaj și sunt specializate în arta masajului erotic.

Maya Masaj senzual
Ema Masaj nud
Inna Masaj corp la corp
Sara Masaj erotic senzual
Mona Masaj erotic nud
Lara Masaj corp la corp

Suntem deschise luni - duminică: 13:00 - 04:00

Ce spun clienții noștri

Thank you for an amazing massage, best I have had in many years. Ema is stunning!

Mikhael

Visiting this massage parlor I had high expectations from the massage, but they were not only justified, but also exceeded. In short, it was very cool!

Alex

The best erotic massage in Bucharest!

Andreas

The girls are the best and this is the best place for massage in Bucarest.

Zayed

Authentic and gorgeous women. I liked the experience. Best massage place, best masseuses and best body to body massage

Amir

Studio pulito, molto accogliente, dove la privacy e assicurata! Le massaggiatrici molto educate, professionali da provare questo tipo di massaggio assolutamenteg

Alessandro

Cartea noastra de conduita

Angajament pentru calitate

Oferim o varietate de masaje și posibilitatea de a personaliza gusturile sau fanteziile dvs. legate de masajul ales-relaxați-vă și trăiți o experiență delicată de masaj, salonul nostru de lux garantează confidențialitate și discreție totală.

Maseuzele agenției noastre nu sunt escorte sau prostituate, prin urmare, în niciun caz nu vor practica penetrare sau sex oral. Nu este permisă atingerea organelor genitale ale maseuzelor. Apreciem înțelegerea și respectul dvs.

Cautati o ora completa de masaj erotic în Bucuresti?

Faceți cunoștință cu maseuzele și maseursele noastre profesionale exclusive. Suntem specializați în arta masajului senzual, tantric și erotic. Toate masajele catalogului nostru au fost selectate cu atenție pentru a vă garanta satisfacția deplină pe parcursul întregului serviciu.

În salonul nostru aveți ocazia să vă bucurați de masaje pentru bărbați, pentru femei, precum și pentru cupluri, unde corpul, simțurile și plăcerea dvs. vor fi protagoniștii absoluti.

Va rugam sa retineti

Masajele au caracter non-terapeutic și sunt destinate doar relaxării. Orice sume plătite sunt strict pentru masaj. Tipping-ul este complet opțional, iar calitatea serviciilor noastre nu depinde de acesta. Toate serviciile sunt oferite în locația noastră din București. Nu oferim servicii de masaj outcall la hotel.

Când ne vizitați vă rugăm să vă asigurați că aveți monedă românească. Acceptăm doar RON.